FacePhi incorpora al seu Consell d’Administració a Pablo Reig Boronat

L'alcoià és fundador i soci director de PRB Audit Partners

FacePhi incorpora al seu Consell d'Administració a Pablo Reig Boronat
Pablo Reig Boronat

 La tecnològica espanyola FacePhi, especialitzada en solucions biomètriques per a la verificació d’identitat i empresa cotitzada en el mercat Euronext Growth de París i en el BME Growth d’Espanya, incorpora a l’alcoià Pablo Reig Boronat al seu Consell d’Administració.

Reig és fundador i soci director de PRB Audit Partners, una empresa independent especialitzada en auditoria financera, consultoria i processos de fusions i adquisicions. Amb anterioritat a la fundació de la seua pròpia companyia, el nou conseller de l’empresa alacantina va desenvolupar la seua trajectòria professional com a Sènior Manager en PwC, entre els anys 2005 i 2015, període durant el qual va ser responsable d’auditar grans grups i companyies de reconegut prestigi, tant nacionals com internacionals.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat d’Alacant, Reig ha continuat la seua formació amb diversos cursos d’Especialitat en Auditoria i Comptabilitat, a més de ser Expert Comptable Acreditat pel Registre d’Experts Comptables (R.E.C.), membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes (R.O.A.C) i membre de la Junta Directiva d’Alacant de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya (ICJCE).

La incorporació d’aquest nou perfil es produeix en un moment d’expansió per a FacePhi, marcat per un important augment de la seua estructura i una aposta per impulsar la innovació contínua en el seu sector. “Ser part d’una companyia com FacePhi és un repte per a qualsevol professional, i espere aportar la meua experiència en l’auditoria d’empreses tant nacionals com internacionals per a ajudar al creixement de la companyia. L’empresa està en un moment d’expansió increïble i hi ha molta faena per davant, així que estic summament agraït per la confiança depositada i amb moltes ganes de poder començar aquesta nova etapa en una signatura que conec bé des de l’any 2014”, afirma Reig.

Empresa líder
FacePhi és l’empresa espanyola líder en solucions biomètriques per a la verificació d’identitat, especialitzada en onboarding digital i solucions biomètriques de reconeixement facial, periocular i de veu. Amb seu a Alacant i una projecció global, la companyia té presència en més de 25 països, ha realitzat més d’un bilió d’autenticacions, 21 milions de programes d’accés i compta amb una forta implantació en el sector bancari. L’impuls de la biometria per a millorar l’experiència de clients i el respecte al dret a la privacitat de les dades dels particulars són el senyal distintiu de la signatura.

Send this to a friend