FEDAC alerta de la falta de perfils qualificats

Demanden cicles d'FP que responguen amb les necessitats de les empreses

FEDAC alerta de la falta
Seu de la federació d’associacions empresarials de l’Alcoià i el Comtat. ARXIU

La Federació Empresarial Alcoià-Comtat (FEDAC) ha alertat de la “falta de professionals i de formació professional” que hi ha en diferents zones del territori valencià segons les necessitats de les empreses. Afirmen que no es tracta d’un fet aïllat, si no que “és un problema comú en tots els sectors i en tots els territoris”.

Es tracta d’una de les conclusions extretes després d’una reunió organitzada per l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM), a la qual van acudir diverses associacions empresarials, com l’Associació d’Empresaris d’Ibi i comarca (IBIAE) o la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL). Després d’aquesta trobada, FEDAC ha tornat a posar l’accent en la necessitat que hi haja cicles de Formació Professional concordes a les necessitats de les empreses.

Així mateix, en la cita, es van abordar els greus problemes que estan tenint les empreses per a formalitzar assegurances per les condicions que exigeixen les noves normatives, per la qual cosa se sol·licita a la conselleria de Treball, liderada per Rafa Climent, la creació d’una línia d’ajudes que permeta als negocis renovar les pòlisses asseguradores.

Send this to a friend