Fedac demana informació sobre la prioritat en l’ordre de vacunació dels sectors productius

Des de Fedac se sol·licita la vacunació de treballadors exposats al contacte directe amb les persones

Fedac rep una ajuda econòmica de Diputació
Federació Empresarial de l’Alcoià i El Comtat

Des de la Federació d’empreses de l’Alcoià i El Comtat (FEDAC) s’ha sol·licitat a Sanitat una major concreció a l’hora d’informar sobre la prioritat en l’ordre de vacunació dels sectors productius. Fedac reclama que, “una vegada s’haja conclòs amb el procés de vacunació de persones majors, dependents o sanitaris, es prioritze amb altres sectors productius que estan molt exposats al contacte directe amb les persones”. Entre ells es troba el gremi bucodental, fisioterapeutes, esteticiens o les empreses que es dediquen al maquillatge, segons s’ha detallat des de la Federació.

El president de Fedac, Natxo Gómez, argumenta que els sectors esmentats prèviament, encara que no presenten un important volum de negoci, “són professionals necessaris per al dia a dia de les persones i són empreses que formen part del nostre teixit empresarial majoritàriament pimes”. Gómez afig que “la nostra economia se sosté en el seu treball diari, però no poden prestar els seus serveis per la pandèmia. Han d’ocupar també un lloc preferencial en l’ordre de vacunació futura”.

ATENCIÓ A l’HOSTALERIA
Així mateix, des de Fedac se sol·licita la vacunació i tindre una atenció especial per a l’hostaleria, considerant i afirmant que aquest sector “és un dels més afectats” per la crisi sanitària i també per les restriccions implantades, i s’afig que una vegada que comence la desescalada i amb ella la progressiva obertura de serveis i alçament de mesures, els treballadors de l’hostaleria estaran en contacte directe amb moltes persones “que a més, es lleven la màscara quan estan menjant”.

Send this to a friend