Finalitzen les obres del nou circuit de BMX

La pista té 400 metres de longitud amb una rampa d'eixida de 5 metres d'altura

Finalitzen les obres del nou circuit de BMX
La pista està homologada per a competicions oficials

Des de la setmana passada la nostra ciutat compta amb una nova pista homologada de BMX que substitueix a l’anterior traçat del Viaducte que no reunia les condicions necessàries per a acollir competicions oficials.

El nou circuit se situa en Trencacaps, al costat del Collao, i la seua construcció ha costat 262.501 euros. La pista té 400 metres de longitud amb una rampa d’eixida de 5 metres d’altura com a característiques més singulars.

En el projecte han treballat de manera conjunta l’empresa constructora, els tècnics municipals i components del Club BMX Alcoi, que han aportat millores al traçat perquè acabe sent un referent dins d’aquesta disciplina esportiva a la Comunitat Valenciana.

Sobre l’obra, el regidor d’esports Miguel Juan Reig ha explicat que “s’ha cuidat fins a l’últim detall en un entorn privilegiat. Es tracta d’una nova infraestructura que amplia els espais esportius de qualitat a la ciutat, a més quan torne la normalitat permetrà la celebració de proves que implicarà l’arribada de persones que no sols competiran, també dormiran, menjaran i realitzaran les seues compres a la ciutat”.

La finalització del nou circuit de BMX arriba pocs dies després de conéixer-se que Alcoi serà seu el dissabte 8 de maig de la Copa de la Comunitat Valenciana i que l’última prova puntuable de la Copa d’Espanya els dies 18 i 19 de setembre també es disputarà a la nostra ciutat.

Send this to a friend