Fins a 200 joves accedeixen al món laboral gràcies al programa Avalem

Avalem Joves Plus ja està en marxa a Alcoi. Un total de 200 joves menors de 30 anys, fins a 50 més que en la passada edició, han sigut contractats per l’Ajuntament a través d’aquest pla de la Generalitat subvencionat amb 3,1 milions d’euros.

De la totalitat dels joves, 50 són qualificats i els altres 150 no qualificats. El primer grup ha començat aquesta setmana a treballar en diferents àrees del consistori, mentre que el segon començarà en els seus llocs de treball a la fi d’agost i se sumaran a diferents brigades de l’Ajuntament com a medi ambient o electricitat. “Durant aquest temps va a preparar-se el vestuari i tot el necessari per als joves”, explica Toni Francés, alcalde d’Alcoi, sobre els contractats que se sumen a les brigades.

Francés afirma que Alcoi és “la tercera ciutat de la Comunitat Valenciana que més recursos ha obtingut per a contractar a joves” i assegura que açò es deu al fet que “és un assumpte prioritari per al consistori”. L’edil detalla que “molts dels joves contractats podran desenvolupar les seues ocupacions per primera vegada”.

Rocío Briones, directora del Servef, va acompanyar a Francés en la presentació de l’engegada de la nova edició d’Avalem Joves duta a terme en l’Àgora. “Si no fos desenvolupar aquest tipus de programes”, afirma Briones, qui destaca els diferents perfils de joves contractats.

La xifra en l’àmbit autonòmic d’Avalem Joves és de 5.000 menors de 30 anys contractats segons dades de la directora del Servef.

Send this to a friend