Firmes de moda valencianes participaran en la Fira de Moda de Madrid

Tindrà lloc del 18 al 20 de setembre

EXE Shoes és una de les signatures valencianes que repetiran enguany | MOMAD20′

Diverses signatures de moda valencianes, com UNUM EYEWEAR, JOANA LA LOCA, EXE SHOES o ISLA BONITA-SIGNES GRIMALT presentaran les seues noves col·leccions en la pròxima edició de MOMAD, el Saló Internacional de Tèxtil, Calçat i Accessoris organitzat per IFEMA, que tindrà lloc del 18 al 20 de setembre de 2020, en Fira de Madrid.

MOMAD, que es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat, ja compta amb la participació de signatures procedents de tota Espanya, al costat de signatures internacionals, amb la finalitat de mostrar les seues últimes propostes i beneficiar-se d’una sèrie d’eines enfocades a la reactivació de la indústria de la moda.

IFEMA i MOMAD destinarà tots els seus esforços a impulsar el sector de la moda, contribuint al fet que es convertisca en un dels motors de la recuperació econòmica del país. Per a això, la fira ha posat en marxa tots els seus actius per a secundar amb la seua convocatòria al sector protagonista de la fira i el farà amb un nou format híbrid. L’exposició física de les col·leccions combinat amb la integració d’eines digitals per a facilitar el desenvolupament del comerç digital.

Send this to a friend