Focus Pime aborda aquest dijous la rotació de personal en les empreses

Experts parlaran sobre la fórmula per a captar candidats

Focus Pime aborda aquest dijous la rotació
Presentació del Focus Pime i Emprenedoria que tindrà lloc aquest dijous a Alcoi.

La trobada empresarial Focus Pime i Emprenedoria Alcoià-Comtat-Vall d’Albaida tindrà lloc aquest dijous 28, des de les 9’15 hores, fins a les 12’30, en l’Àgora d’Alcoi.

En aquesta ocasió, els experts tractaran de donar la fórmula per a captar candidats i evitar la rotació de personal. “Els paradigmes en el mercat laboral estan canviant. Hi ha empreses a les quals els costa trobar treballadors amb condicions adequades”, va assenyalar en la presentació d’aquest esdeveniment el CEO de CEEI Alcoi-València, Ramón Ferrandis, que va estar acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Àlex Cerradelo.

El títol d’enguany és ‘Com atraure talent: ocupació de qualitat i equips feliços’, i de nou, és finançat per la Generalitat Valenciana, a través d’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial).

Encara que està dirigit principalment a pimes, empresaris, autònoms i emprenedors, Ferrandis va remarcar que és una trobada oberta a qualsevol persona interessada, i que és gratuït, encara que requereix d’inscripció prèvia a través de la pàgina web del CEEI Alcoi-València.

Segons es detalla, en l’esdeveniment participaran professionals de recursos humans, experts en gestió d’equips i CEOs d’empreses que han sabut resoldre el repte actual de la captació i fidelització del talent.

Sobre això últim va parlar en aquesta presentació Cerradelo, assenyalant que el Focus Pime “està dins de les activitats que des de les institucions estem realitzant per a donar solució a les empreses de les nostres comarques, a l’hora d’intentar fixar el talent que tenim ací, en els centres educatius, que comencen a treballar en les nostres empreses i acaben migrant a altres llocs”.

Aquesta trobada comptarà amb un espai de networking en el qual els participants, a més de posar en comú les seues necessitats i solucions, podran compartir les seues experiències amb els ponents. Així mateix, es preveu que hi haja taules redones, xarrades i tallers.

Aquests ponents són: Consuelo Vaquer, CEO de Nirvel Cosmétics, i Mayte Rubio, Directora de Relacions Institucionals RSC de SEUR Alacant; Sandra Merchán, de SOS Treball Social; César Martín, president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols; Fernando Castellote, HR Sènior Partner en Fresh People; i Rubén Montesinos, mentor i formador en employer brànding.

Send this to a friend