Font Dolça i Sagrado Corazón només pagaran l’1% de les despeses de rehabilitació

Dels 27.000 euros a que ascendeix la reforma de cada habitatge, els propietaris només desemborsaran 300 euros

Font Dolça i Sagrado Corazón només pagaran
La reunió va tindre lloc en la sala d’actes de l’institut Cotes Baixes.

L’Ajuntament d’Alcoi va organitzar una reunió aquesta setmana amb els propietaris de Font Dolça i Sagrado Corazón, de cara a informar-los sobre el procés que es durà a terme a partir de la recent concessió de les ajudes rebudes per a la rehabilitació dels seus habitatges.

Recordar que Alcoi ha aconseguit 9,2 milions dels Fons Europeus per a aquests dos barris, per la qual cosa segons es va explicar als veïns, finalment només hauran d’abonar l’1% del cost de la reforma, és a dir, uns 300 euros (de 27.000 per habitatge).

En aquesta trobada, els responsables municipals van resoldre tot tipus de dubtes, aclarint, per exemple, que durant les obres no serà necessari cap mena de desallotjament i els propietaris podran continuar vivint a les seues cases.

Respecte als terminis, es procedirà a la licitació de la redacció del projecte, que s’espera que estiga finalitzat abans que acabe 2023, passant després al concurs de les obres. La previsió és que donen principi en el primer semestre de 2024 i hauran d’estar finalitzades, tal com indiquen les bases de les ajudes, abans de 2026.

Send this to a friend