Fundació Mutua Levante i la UA amplien la seua programació

Col·laboració en l'organització d'activitats culturals

Fundació Mutua Levante i la UA amplien la seua programació
Signatura del conveni de col·laboració

La Universitat d’Alacant i la Fundació Mutua Levante han renovat, per quart any consecutiu, el seu acord de col·laboració, pel qual, es realitzen nombroses activitats culturals al llarg de tot l’any.
La vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA, Catalina Illiescu, i la vicepresidenta de Fundació Mutua Levante, Elena Turrión, van ser les encarregades de rubricar la signatura, mentre que van estar acompanyades per la directora del Secretariat d’Extensió Universitària de la UA, Larissa Timofeeva; i el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis.
En aquest cas, a més de signar la renovació, s’ha presentat la programació del primer semestre d’aquest 2023 amb unes 20 activitats ja tancades i algunes més que estan previstes, principalment presentacions de llibres.
Va ser Timofeeva la que va enumerar les cites d’aquesta programació, que arranca el 30 de gener amb la primera activitat del cicle ‘Xe quin desastre’. El citat dia serà Enric Moltó l’encarregat de parlar dels riscos naturals a Alcoi en la seu de la Fundació Mutua Levante –en la qual es van dur a terme 31 de les 60 activitats que es van programar en 2022 a través d’aquesta conveni col·laboratiu–.

Send this to a friend