Fundación Mutua Levante acull la presentació del llibre de relats ‘Todo era marzo’

Demà dijous, a càrrec de l'escriptor i catedràtic de literatura Carles Cortés

Fundación Mutua Levante acull la presentació
Carles Cortés en un acte recent. ARXIU

Fundación Mutua Levante acull aquest dijous 10 de juny la presentació del llibre de relats ‘Todo era marzo’, a càrrec de l’escriptor i catedràtic de literatura contemporània Carles Cortés. Serà a partir de les 18’30 hores, a l’auditori de la Fundació, situat en la Plaça d’Espanya.

‘Todo era marzo’ és un llibre de relats realitzats per autors i autores de la província d’Alacant, que han participat desinteressadament per al desenvolupament d’una obra que des del sector de la cultura recolze les necessitats socials de les persones. La publicació rep aquest títol precisament, perquè part d’una data transcendent en la lluita conjunta contra la pandèmia i visualitza per això un fet històric que ha permés a la ciutadania combatre una situació que ha afectat a tots els nivells.

“Va haver de fer-se, encara que haguérem preferit que el seu objectiu fóra un altre, simplement des del gaudi de catorze magnífiques narracions. I en fer-se i tindre’s ara entre les mans, demà en la prestatgeria, forgem un cor que bomba relats i obri la porta a l’esperança, que arribarà abans del que pensem”, assenyala Martín Sanz, periodista i escriptor.

Indicar que l’esdeveniment es retransmetrà en directe i les sol·licituds per a l’assistència presencial s’han de comunicar al correu info@fundacionmutualevante.org

Send this to a friend