Fundación Mutua Levante col·labora amb la festa de nadal del Teix

Assumeix l'organització d'una celebració que ofereix un moment molt especial als xiquets d'aquest centre de menors

Fundación Mutua col·labora amb El Teix
Actuació durant la celebració nadalenca en el centre educatiu.

La Residència d’Acolliment General El Teix d’Alcoi, va tornar a celebrar la seua tradicional Festa de Nadal. L’acte va comptar amb el suport de Fundación Mutua Levante, que des de fa quatre anys assumeix l’organització d’una celebració que intenta oferir-los un dia especial als xiquets ingressats en aquest centre assistencial que depén de la Conselleria de Polítiques Inclusives.

La participació de Fundación en aquest acte forma part d’un pla de col·laboració amb diferents institucions socials i assistencials de la Comunitat Valenciana. Es tracta de mantindre el compromís amb la societat i de donar suport a aquelles iniciatives que tenen com a beneficiaris als sectors més desfavorits de la població.

Cal subratllar que en els dos últims anys, El Teix ha hagut de celebrar un format més reduït del festeig nadalenc a causa de les limitacions imposades per la prevenció de la pandèmia del coronavirus. En l’acte celebrat enguany únicament van participar els xiquets i el personal que estava de torn en el centre. Es van interpretar cançons, es van fer diferents actuacions, i es va comptar amb la presència del Pare Noel i els seus elfos, que van distribuir regals. Cal assenyalar que en edicions anteriors a la pandèmia, aquesta festa comptava amb la presència massiva de familiars, amics i empleats.

En el transcurs d’aquesta celebració va intervindre la directora del Teix, Susana Galiana, que va agrair la col·laboració de Fundación Mutua Levante, destacant el seu compromís amb els valors que guien a aquest centre assistencial. Susana Galiana va puntualitzar que malgrat celebrar-se una versió íntima de la festa a causa del coronavirus, “la il·lusió dels xiquets roman intacta i això ens mou a oferir-los un dia especial en el qual són els protagonistes Un record inoblidable amb regals i diversió. Vivències compartides que formaran part de les seues vides i que mai oblidaran. Això és possible gràcies a Fundació Mútua Llevant a la qual volem expressar el nostre màxim agraïment”.

La Residència d’Acolliment El Teix és un centre assistencial situat en un emblemàtic edifici alcoià situat en l’Alameda Camilo Sesto. El seu objectiu primordial és atendre les necessitats de menors en situació d’exclusió i en l’actualitat té un total de 30 interns, les edats dels quals oscil·len entre els 6 i els 18 anys.

Send this to a friend