Gabriel Tomás tornará a presentar-se com alcaldable, ara per Xarxa Muro

El passat dissabte va donar a conéixer la seua candidatura a la Casa de Ferro

Gabriel Tomás tornará a presentar-se
Imatge de l’acte celebrat a Muro el passat dissabte. RAY MARTÍNEZ

El passat dissabte, a la Casa de Ferro de Muro, es va presentar el candidat a les eleccions locals per a 2023 Gabriel Tomàs i Salvador com a cap de llista de la formació Xarxa Muro, associació de veïns del municipi que decideix presentar-se en coalició amb la Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana (FEPAL).

Tomàs va anar desgranant els motius pels quals ha decidit encapçalar la llista: “Per responsabilitat, per il·lusió i per fomentar valors com respecte, tolerància, educació, diàleg i molts altres que enforteixin la nostra convivència”.

L’actual alcalde de la localitat, que cal recordar que als anteriors comicis va concórrer per Esquerra Unida, va explicar en què consisteix el seu nou projecte: “Naix sobre uns ferms fonaments personals, creix sota el coneixement i la profunda reflexió de la realitat després de quatre anys dirigint l’Ajuntament, sent la sòlida base en la qual fonamentar el projecte futur de Muro. Creem en la unió de la diversitat, que no en la divisió social; creem en la participació ciutadana, democràcia directa. El ciutadà és el centre on gravita aquesta estructura col·laborativa i participativa. El nostre esperit és inclusiu, transversal i municipalista. Reclamem la nostra autonomia d’autoorganització, la nostra llibertat de decidir. Tot per al poble però amb el poble”.

El pròxim 4 de febrer, a les 19 hores en la Casa de Ferro, Xarxa Muro començarà a treballar el programa electoral amb una assemblea oberta a tota la població per tal d’arreplegar idees i inquietuds de la ciutadania.

Send this to a friend