Goikoetxea, en el 25 aniversari de la Penya Athletic Club

Acudirà a l'acte central d'aquesta celebració

Goikoetxea, en el 25 aniversari de la Penya Athletic Club
Andoni Goicoetxea, antic jugador de l’Athletic Club i de la selecció.

Dues llegendes vives de l’Athletic Club com són Andoni Goikoetxea i Manuel Delgado Meco, centraran bona part de l’atenció en l’acte central del 25 aniversari de la Penya Athletic Club Alcoi, previst per a la setmana vinent. Aprofitant que els de Marcelino Toral juguen el divendres 19 en el camp del Llevant, un autobús amb una trentena de socis de les penyes d’Alcoi i Muro es desplaçaran al Ciutat de València per a presenciar en directe el Llevant-Athletic Club.

Prèviament a l’eixida cap a València, hi haurà un dinar en la seu de la Penya Athletic Club Alcoi, situada al carrer Penàguila, en el Viaducte. L’acte central de la celebració tindrà lloc l’endemà en la Filà Gusmans amb un sopar aniversari amb la presència de representants de l’Athletic Club.

Han confirmat la seua presència el mític central, Andoni Goikoetxea, que va visitar la samarreta blanc-i-vermella durant dotze temporades i va ser internacional en 39 ocasions amb Espanya. Un altre mite de l’Athletic, Manolo Delgado Meco, expreparador físic blanc-i-vermell i de la Selecció amb Javier Clemente, estarà també present en el sopar, igual que Goyo Albizu, en representació de la directiva, quedant en l’aire la presència del president Aitor Elizegui, que s’ha compromés a vindre si les circumstàncies ho permeten.

70 socis en l’actualitat
Durant el sopar s’homenatjarà els vint-i-tres socis que segueixen en la penya des de la seua fundació. La Penya Athletic Club Alcoi es va fundar en 1996 i en tot aquests anys es va distingir per ser una de les més nombroses de quantes hi havia a la ciutat, com constata que 370 persones van ser sòcies en algun moment. Actualment són 70 socis i en els moments de major esplendor van arribar a ser 140.

Send this to a friend