Gran acollida en la nit de Los 40 Summer Live

Les entrades gratuïtes es van esgotar en molts pocs minuts

Gran acollida en la nit de Los 40 Summer Live
L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de més de 5000 persones. | XAVI TEROL

El que habitualment s’escolta a l’emissora de Los 40 Principales, en la nit del dimecres es va poder gaudir en directe a Alcoi. La segona edició d’aquest festival de música urbana va oferir als 5000 assistents l’oportunitat de tindre a tan sols uns metres de distància a dotze artistes del panorama musical espanyol, així com al Dj de los 40, Óscar Martínez.

El parc de Cotes Baixes va ser l’escenari escollit per segona volta consecutiva on els artistes Charlie USG, Depol, César AC, Adexe y Nau, Hilario, Paula Cendejas, Almacor, Walls, Fabbio, Chanel, Nil Moliner i Dani Fernández van interpretar els seus temes més populars. En el cas de Chanel, encara que el públic es va quedar amb ganes de sentir ‘SloMo’, cançó que li va donar el tercer lloc a Eurovisión, sí que va cantar ‘Clavaito’, un tema que ha compost recentment amb Abraham Mateo i que sona diàriament a Los 40. Entre altres actuacions destacades de la nit, es troba la de Samantha, que va donar el tret d’eixida als concerts per sorpresa, o la cançó ‘Soldadito de hierro’, interpretada conjuntament per Nil Moliner i Dani Fernández.

No obstant això, la resta de temes també van tindre bona acollida per part d’un públic molt variat pel que fa a l’edat i, com va assenyalar el director musical de Prisa Radio, Vicent Argudo, en la presentació de la nova edició, aquest concert suposa una molt bona oportunitat per als artistes que estan començant ara la seua carrera musical i els permet donar-se a conèixer.

Els assistents al concert van poder gaudir també de serveis de foodtrucks i de barres per demanar la beguda que volgueren, encara que no va ser una nit tan calorosa com les anteriors.

Carles Sansalvador, regidor de Joventut, ha assenyalat que “l’èxit del concert demostra que Alcoi ha de treballar per augmentar i millorar la seua oferta de concerts de gran format”.

Send this to a friend