Gran acolliment de la Fira Comarcal d’FP

Van acudir més de 1.000 visitants per a conéixer l'oferta formativa

Gran acolliment de la Fira Comarcal
L’espai Àgora va albergar la I Fira Comarcal de Formació Professional.

Donar a conéixer l’oferta formativa de Formació Professional que hi ha a les nostres comarques. Eixe era un dels objectius de la I Fira Comarcal d’FP que es va celebrar divendres passat en l’espai Àgora.

Un total de 15 centres educatius de L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla van ser presents, i els diferents estands estaven organitzats en 20 famílies professionals.

Aquesta cita va comptar amb un molt bon acolliment, ja que per aquestes instal·lacions van passar més de 1.000 visitants, entre ells, grups de 6é de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

El director general de Formació Professional de la Generalitat Valenciana, Manolo Gomicia, va assenyalar que l’oferta formativa d’FP que hi ha “a la comarca és enorme i única” i que la idea és continuar treballant per a “aconseguir una FP moderna i de futur”.

Sobre la Fira celebrada, va explicar que l’objectiu era que “la gent s’oriente bé, de cara al que a cadascun li agrade”, i per a això es va mostrar l’ampli ventall de possibilitats formatives que existeix en la nostra zona. Gomicia va apuntar que “l’alta qualitat dels centres i del professorat fan que la gent valore molt bé l’FP en la Comunitat”.

Per part seua, l’alcalde, Toni Francés, va remarcar que “el futur passa per la FP, és una gran oportunitat per als nostres joves”, i va fer al·lusió a la importància de “adaptar les ofertes formatives a les demandes de les empreses”, ja que “no s’està cobrint la demanda de professionals” perquè hi ha falta de mà d’obra qualificada.

Send this to a friend