Gran acolliment en el retorn del Certamen Escolar de Nadales de Cope Alcoi

La gala va tindre lloc dimarts passat en el Teatre Calderón

Gran acolliment en el retorn del Certamen Escolar de Nadales de Cope Alcoi
El Col·legi Esclaves va ser l’agraciat amb el premi del Certamen.

El Teatre Calderón va acollir dimarts passat a la vesprada l’edició 2022 del Certamen Escolar de Nadales que organitza la Cadena Cope a Alcoi, una cita consolidada també en la programació del ‘Nadal Alcoià’ i que enguany va tornar al format presencial després de la pandèmia de la COVID-19.

En aquesta ocasió van prendre part en l’esdeveniment els col·legis Salesians Joan XXIII, José Arnauda, Esclaves, Salesians Sant Vicent Ferrer i Sant Vicent de Paúl; un fet que es va traduir en la presència d’uns 200 estudiants sobre l’escenari. A més, els alumnes van interpretar dos temes nadalencs de lliure elecció davant el nombrós públic que abarrotava per complet la sala.

En la recta final de l’audició es va dur a terme el sorteig per a triar a l’agraciat amb el gran premi del Certamen, una tasca que va exercir com a mà innocent el Sant Jordiet per a les Festes de Moros i Cristians de 2023. Nicolás Sánchez Linares es va encarregar de mesclar les paperetes amb els noms de cada centre educatiu i va extraure a l’atzar la que posava el nom del Col·legi Esclaves, grup que viatjarà en els pròxims mesos a un conegut parc temàtic de la província d’Alacant.

El Certamen Escolar de Nadales de Cope Alcoi va tindre també una fi solidària ja que tot el recaptat amb la venda d’entrades s’ha destinat a la important labor que exerceix Càritas interparroquial a la nostra ciutat.

Send this to a friend