Guanyadors dels concursos infantils de la Associació de Sant Jordi

En cada categoria hi ha hagut també segons premis i diversos accèssits

Guanyadors dels concursos infantils de la Associació de Sant Jordi
El concurs de pintura va tindre lloc a l’octubre, a l’aire lliure

La Associació de Sant Jordi (ASJ) ha donat a conéixer els noms dels premiats de tres concursos infantils que han tingut lloc durant els últims mesos. En la pàgina web de la ASJ es troben els noms de tots els guardonats en les seues respectives categories.

En el cas del LII Concurs infantil de dibuix i pintura festera, Javier Cortell s’ha emportat el premi a la tècnica en primera categoria, mentre que el de l’originalitat ha sigut per a Guillermo Pinillos, tots dos premiats són de la Escola Municipal de Belles Arts.

Per part seua, en el XLII Concurs literari infantil ‘Jordi Linares Abad’, el primer premi de la secció aleví ha sigut per a Lucía Vañó; en infantil per a Carla García; Victoria Olcina en la categoria cadet; Ainhoa Cantó en juvenil.

També es coneixen els premiats del XXXVI Concurs de pintura infantil a l’aire lliure ‘Silvestre Vilaplana Molina’, amb un primer premi que ha recaigut en Circe Montañés en la categoria benjamí; Carla González en aleví; Carlos Pastor en infantil; en cadet, el guardonat ha sigut Adrián Martínez; i Adriana Martínez en juvenil.

En cada categoria hi ha hagut segons premis i diversos accèssits.

Send this to a friend