Guanyar critica el retard en l’aprovació del pressupost municipal

Temen que aquesta demora provoque problemes a l'hora d'optar a finançament

Guanyar critica el retard
El regidor Pablo González durant un Ple municipal. ARXIU

Guanyar Alcoi critica el retard del pressupost municipal i assegura que “a data d’11 de febrer el govern de Toni Francés no ha presentat ni tan sols l’esborrany dels comptes municipals”. Segons denuncien, d’aquesta manera s’està contradient la normativa, que marca que el nou pressupost ha d’estar aprovat abans que finalitze l’any anterior. En aquest sentit, acusen el govern municipal de “falta de competència” i temen que aquesta demora provoque problemes a l’hora d’optar a finançament.

El regidor Pablo González es pregunta si “han estat massa ocupats en la campanya de Francés a la secretaria provincial del seu partit” i és per això que no han arribat a temps d’aprovar els comptes municipals de 2022. “El mateix PSOE en ciutats com Alacant, ha denunciat la falta d’aprovació dels pressupostos”, remarca González. Des de Guanyar incideixen en què sense pressupost no es poden començar a gestionar determinades actuacions i per això urgeixen la seua aprovació definitiva.

Recordar que l’aportació de Guanyar al pròxim pressupost han sigut propostes presentades al ple que van tirar avant però de moment no s’han executat.

Send this to a friend