Guanyar demana “apartar” a Raül Llopis de Cultura

Critiquen la falta de climatització en el Centre Cultural o el tancament del Teatre Principal

Guanyar demana “apartar” a Raül Llopis de Cultura
Raül Llopis, regidor de Cultura, durant un ple municipal.

Guanyar es mostra molt crític amb la gestió de Raül Llopis al capdavant de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, fent referència a la possible sanció que pot rebre l’Ajuntament perquè el Centre Cultural porta un any sense climatització, a més d’assenyalar que el Consell de Cultura “no funciona, un Teatre Principal tancat o perdre l’oportunitat de portar més música en directe a la ciutat”.

Per això, demanen al govern “que a part a Raül Llopis de la gestió cultural immediatament”.

En paraules de l’alcaldable de la plataforma municipalista, Sergi Rodríguez: “la gestió de l’actual regidor no està a l’altura de la riquesa cultural del nostre poble”.

PAGUE FACTURES
D’altra banda, Guanyar ha demanat “responsabilitat al govern del PSOE amb els comptes de l’Ajuntament” després que en el ple de març presentaren “més de 200.000 euros en factures de 2022”. Expliquen que algunes eren d’abril i maig de l’any passat: “no es tracta de pagaments sobrevinguts, si no d’una pràctica sistemàtica en una comptabilitat creativa que acosta molt la gestió comptable del PSOE a la del PP i que perjudica la ciutat”, recrimina Guanyar.

Send this to a friend