Guanyar insisteix a «buscar solucions» a la crisi socioeconòmica derivada de la Covid

Sandra Obiol: “Els homenatges són importants, però molt més important és el treball i el compromís amb les persones que estan patint el virus”

Sandra Obiol és la portaveu de Guanyar Alcoi (Arxiu)

La plataforma Guanyar Alcoi ha insistit que «continuarà treballant perquè l’Ajuntament d’Alcoi siga capaç d’atendre les necessitats de les persones que estan patint els efectes de la Covid 19». La portaveu de la formació, Sandra Obiol, remarca que «no podem baixar la guàrdia ni donar res per tancat: els homenatges són importants, però molt més important és el treball i el compromís amb les persones que han de fer front al virus i, sobretot, que l’Ajuntament estiga al seu costat quan el necessiten”.

Els dos regidors de Guanyar, Sandra Obiol i Pablo González, han sigut presents en l’homenatge que l’Ajuntament d’Alcoi ha volgut rendir a les persones que han patit les conseqüències de la Covid a la nostra ciutat. Aquest acte és per a Guanyar «una manifestació pública més del dol per les persones que han emmalaltit i han mort durant aquests mesos», però en paraules de la portaveu de la plataforma, “per a nosaltres l’homenatge no és un punt i a part, sinó que és un punt i seguit. Perquè, desgraciadament, el virus forma part de la nostra vida quotidiana encara. I a més de les conseqüències en la nostra salut, que encara desconeixem, tindrem conseqüències socials, educatives, econòmiques, emocionals. No ens agradaria que aquest acte fóra concebut com una manera de fer tabula rasa, sinó només com una mostra de respecte i de suport a totes i tots els alcoians, als quals han patit de manera més directa la malaltia però en general a tota la ciutadania, que s’ha implicat i esforçat per a contindre i fer front al virus”.

“Perquè les necessitats i benestar de les persones està en el centre de les nostres preocupacions. I en aquest aspecte reclamarem al govern d’Alcoi, com hem fet sempre, que es prioritze donar resposta a les necessitats de les persones, amb major incidència en aquells que més el necessiten”, subratlla Obiol.

Send this to a friend