Guanyar insta a adequar els contenidors per a persones invidents

La idea és que compten amb una identificació adaptada perquè els puguen reconéixer amb claredat

Guanyar insta a adequar els contenidors per a persones invidents
Contenidors situats en la Zona Nord. | ARXIU

La plataforma municipalista ha demanat al govern municipal que s’adeqüen els contenidors per a les persones invidents o amb discapacitat visual, perquè els puguen reconéixer amb claredat. Asseguren que, arran de “queixes rebudes per part de la ciutadania” Guanyar ha evidenciat que aquests contenidors no disposen de cap identificació adaptada. Sol·liciten que aquesta adaptació es realitze “el més ràpid possible”.

La plataforma indica que “es tracta d’afavorir que els dispositius puguen ser utilitzats per tota la població amb facilitat i contribuir a fomentar la separació dels residus en origen així com donar autonomia i vida independent a persones amb dificultats“.

Com assenyala el seu regidor Pablo González: “la quotidianitat de la ciutat ha de ser resolta amb agilitat i pensant en totes les persones que ho habiten i en les seues condicions de vida. Un alcalde no pot governar només per a les persones que tenen la vida resolta, al contrari ha de resoldre els obstacles que dia a dia apareixen a la seua ciutat per a fer la vida més amable a totes i tots els veïns.”

Des de la plataforma s’explica que “la proposta va ser acceptada pel govern municipal. Guanyar va recalcar la necessitat que aquest acord es fera efectiu com més prompte millor perquè cal recordar que el govern municipal no compleix de manera sistemàtica amb els acords de ple, ni amb el grup Guanyar Alcoi ni amb cap de la resta de grups municipals”.

Send this to a friend