Guanyar li posa música al tancament de la seua campanya

Hui, PSOE i Compromís realitzen també els seus respectius actes

Guanyar li posa música al tancament de la seua campanya
Sergi Rodríguez durant la seua intervenció en l’acte. | MAURO CENTENO

Guanyar Alcoi va celebrar en la tard nit d’ahir l’acte de tancament de campanya de les eleccions municipals 2023.

Va ser en un esdeveniment que va congregar als membres de la candidatura, integrants de la plataforma ciutadana i simpatitzants de la formació en el pub L’Escenari.

Guanyar li posa música al tancament de la seua campanya
El grup musical ‘Phil de Vient’ va participar en l’acte. | MAURO CENTENO

L’acte va posar el colofó a dues setmanes d’intensa activitat en la qual la candidatura, amb Sergi Rodríguez com a aspirant a l’alcaldia, ha buscat fer arribar el seu projecte de ciutat al major nombre de ciutadans possible.

Sergi Rodríguez es va dirigir als assistents en un acte en el qual la música del grup ‘Phil de Vient’, va ser protagonista, una formació entre la integrants figura de la qual el regidor Pablo González, que repeteix en la llista de Guanyar Alcoi.

ALTRES ACTES DE TANCAMENT DE CAMPANYA
D’altra banda, el PSOE també tancarà la seua campanya, i el farà amb una roda de premsa convocada a les 10 hores en l’Àgora Oberta, en la qual està prevista la intervenció de l’actual alcalde i candidat socialista, Toni Francés i el secretari general de l’agrupació d’Alcoi del PSPV-PSOE, Jordi Martínez.

Per part seua, Compromís ha organitzat una festa per a finalitzar la campanya a les municipals 2023 en la jornada de hui divendres. a les 19.30 hores, en la plaça Ferrándiz i Carbonell.

La formació valencianista vol acomiadar la campanya amb una festa en la qual actuarà Marco Pompero. La festa, si el temps ho permet, serà a l’exterior en la plaça, però, si plou es realitzarà a l’interior de la cafeteria de la UPV, ha manifestat el candidat Àlex Cerradelo. “És un lloc emblemàtic, amb edificis de la indústria que va fer gran aquesta ciutat, i exemple de recuperació de patrimoni d’una forma eficient i generadora d’economia i coneixement per a la ciutat”. Cerradelo finalitza convidant a totes els que vulguen gaudir del tancament de campanya.

Send this to a friend