Hi ha casos de Covid-19 en 7 localitats del departament de Salut

Sanitat ha notificat 12 nous positius i la incidència augmenta lleugerament

Hi ha casos de Covid-19 en 7 localitats del departament de Salut
Alcoi es troba en risc baix amb una incidència acumulada de 26,96 casos per cada 100.000 habitants. | ARXIU

Les dades de Covid-19 en el departament de Salut d’Alcoi continuen sent positius, i actualment, hi ha casos en 7 localitats del citat departament: Alcoi, Banyeres, Castalla, Cocentaina, Gaianes, Ibi i Muro. 

En els últims dies, Sanitat ha notificat 12 nous positius en tota la zona, amb el que, des de l’inici de la pandèmia, hi ha hagut 15.680 casos de coronavirus. Així mateix, els actius han incrementat lleugerament, concretament hi ha 3 més, amb un total de 33 i una incidència acumulada de 21,14. D’aquesta manera, l’àrea de Salut segueix en la nova normalitat, rang en el qual va entrar en l’actualització del passat divendres.

Tal com s’ha indicat, hi ha presència de Covid-19 en 7 municipis de la zona. Dels 12 nous casos, 5 d’ells s’han detectat a Alcoi, encara que, per contra, els actius han disminuït fins als 16 –2 menys que en l’anterior actualització– i la incidència és de 26,96, estant encara en risc baix.

Per part seua, a Banyeres torna a haver-hi presència de Covid després de més d’una setmana amb incidència 0. Així, hi ha 2 actius, estant en risc baix i una incidència de 28,21. A Cocentaina també hi ha dos actius més, amb un total de 3 i una incidència de 26,04 –risc baix–.

Muro està en risc mitjà amb una incidència de 53,68 malgrat que hi ha un actiu menys, amb un total de 5.

Castalla es troba en la nova normalitat, igual que Ibi –incidència menor a 25 casos per cada 100.000 habitants–. En el primer cas, en tots dos municipis hi ha un actiu més, amb un total de 2 i 3, respectivament.

Gaianes, malgrat tindre només 2 casos actius –i no haver sumat nous en els últims dies–, segueix en risc extrem amb una incidència de 417,54.

Send this to a friend