Històric per a l’esport alcoià: Tres gimnastes en els Jocs del Mediterrani

Històric per a l'esport local: Tres gimnastes alcoians en els Jocs del Mediterrani

Per primera vegada en la història del nostre esport, fins a tres esportistes de la nostra ciutat han sigut anomenats per a formar part de la Selecció Espanyola absoluta per a disputar un esdeveniment de primer nivell.

Era un secret a veus dins del món de la gimnàstica artística espanyola, però ha sigut aquest matí quan la Federació Espanyola de Gimnàstica quan a través de les xarxes socials ha fet pública la delegació espanyola que entre el 26 i el 29 d’aquest mes disputarà a Orà (Algèria) els XIX Jocs del Mediterrani.

En aqueixa delegació figuren fins a tres gimnastes alcoians: Néstor Abad, que torna a la Selecció després de la miocarditis que va patir al març passat i que a punt va estar d’acabar amb la seua carrera esportiva, i les gimnastes Maia Llácer i Laura Casabuena.

Per a ambdues suposa el seu debut en la Selecció Espanya absoluta d’artística en un gran esdeveniments. En el cas de Maia Llácer, es va quedar a les portes de formar de l’equip definitiu que va disputar l’estiu passat els Jocs Olímpics de Tòquio i una lesió al peu que li ha obligat dues vegades passar pel quiròfan han retardat aquesta estrena.

Per a Laura Casabuena suposa la constatació de què es tracta d’una de les gimnastes espanyoles amb major futur. En el seu primer any en el CAR de Madrid s’ha guanyat a pols entrar en els plans de la seleccionadora Lucía Guisat, que ja el mes passat en un amistós celebrat a Palma enfront d’Israel, li va incloure en la llista al costat de Maia Llácer.

Send this to a friend