Històrica medalla de plata d’Andrea Silva en el Mundial de patinatge

La patinadora alcoiana va millorar un lloc la seua actuació en el programa llarg i va acabar segona per darrere de la italiana Tarlazzi

Històrica medalla de plata d'Andrea Silva en el Mundial de patinatge
Andrea Silva

Andrea Silva va culminar un mes fantàstic després del bronze aconseguit en l’Europeu d’Itàlia, penjant-se una altra medalla, ara de plata, en el Mundial de patinatge que des de inici de setmana se celebra a Asunción, la capital de Paraguai.

Una medalla històrica aconseguida per aquesta esportista alcoiana que quan encara no havia complit els deu anys d’edat va decidir marxar-se a Catalunya per a posar-se als ordes de Manel Villarroya a la recerca d’un somni que ara s’ha fet realitat amb aquest podi en un Mundial, el major escenari del seu esport.

Andrea Silva va aconseguir penjar-se la medalla de plata en la seua primera participació en un Mundial com a sènior. Després de finalitzar en tercer lloc amb el programa curt, la segona posició en el llarg li ha valgut per a pujar al segon escaló del podi. La patinadora del CP L’Aldea ha obtingut una puntuació total de 160.86 punts.

Per part seua, Carla Escrich, actual campiona d’Espanya, es quedóa només 0,15 dècimes d’aconseguir la medalla de bronze. Les italianes Rebecca Tarlazzi i Letizia Ghiroldi han sigut primera i tercera.

Send this to a friend