Homenatge a voluntaris de Protecció Civil

Agraeixen la seua labor realitzada en l'últim any a Banyeres de Mariola

Homenatge a voluntaris de Protecció Civil
Integrants de Protecció Civil, l’alcalde i el regidor delegat.

Banyeres va celebrar el dissabte passat el dia Internacional de Protecció Civil realitzant un homenatge a les persones que formen l’Agrupació Local per la seua labor altruista i voluntària.
L’acte es va celebrar el dia 20 de març a porta tancada a la Casa de Cultura i va comptar amb la presència del col·lectiu de voluntaris, la de l’alcalde Josep Sempere, i el regidor de Protecció Civil. També va estar Sonia Ferre, anterior edil responsable d’aquest departament, que va actuar com a presentadora. Representant al col·lectiu va participar el Cap de l’Agrupació, Adel Berenguer. En les diferents intervencions es va agrair la labor dels voluntaris en un temps tan especial com el que estem vivint.
També es va projectar un vídeo on es van reflectir algunes de les últimes accions en les quals Protecció Civil ha tingut un paper determinant: la seua labor en la prevenció d’incendis forestals, control i protecció en el mercat, distribució i suport en les tasques de confecció de màscares, protecció de l’àrea recreativa del *Molí l’*Ombria, col·laboració en l’Assentament Real organitzat amb motiu de l’arribada dels Reis Mags, suport en una excursió organitzada per un col·legis i actuació en les situacions d’emergència i de manera especial en les nevades, entre altres.
Finalment es van entregar diplomes a diferents integrants en reconeixement a la labor desenvolupada des del cos de Protecció Civil.

Send this to a friend