Hui arranca l’extensa programació del Dia del Llibre

En el marc d'aquesta celebració hi ha previstes diverses activitats fins al 7 d'abril

Hui arranca l'extensa programació del Dia del Llibre
Totes les activitats del Dia del Llibre es duran a terme en el Centre Cultural Mario Silvestre. | ARXIU

El 7 d’abril és la data acordada entre les llibreries locals i les biblioteques municipals per a celebrar el Dia del Llibre en aquest any 2022, no obstant això, la programació d’aquesta celebració arranca hui i s’allargarà durant dues setmanes. 

Així, per a aquesta vesprada, a les 19 hores, està prevista la presentació del llibre ‘Gulliver captiu’ –Premi de Teatre Pep Cortés Ciutat d’Alcoi– de Paco Romeu en el Centre Cultural Mario Silvestre –lloc en el qual es duran a terme totes les activitats–.

Aquesta és una de les obres literàries guardonades que es presentaran a Alcoi durant aquestes setmanes, al costat del Premi de Novel·la Isabel-Clara Simó Ciutat d’Alcoi, ‘Vi i veritat’, de Natàlia Gisbert, i dos premis Lletraferit de novel·la, ‘Noruega’, de Rafa Lahuerta, i ‘Càndid’, de Miquel Nadal.

En aquesta línia, aquest divendres es presentarà la novel·la gràfica ‘Al-Azraq. El malson de Jaume I’, de Daniel Olmo i Just I. Sellés, en la qual, el primer d’ells explicarà com ha sigut el procés d’il·lustració d’aquesta obra, i el segon, parlarà sobre el personatge protagonista. Aquest acte serà a les 19’30, el divendres 25 de març.

Ja per a la setmana que ve hi ha una altra sèrie d’activitats programades, que pot consultar fent clic ací.

Recordar que, l’actor, dibuixant i còmic Joaquín Reyes és l’autor convidat d’enguany, que presentarà a Alcoi –el 7 d’abril– la seua primera novel·la, ‘Subidón’. A més, com és habitual, les llibreries locals oferiran descomptes del 10% i un obsequi.

Send this to a friend