Hui, assaig de les ambaixades obert al públic

A partir de les 12 hores, en la seu social de la filà Guzmanes

Hui, assaig de les ambaixades obert al públic
Assaig de les ambaixades del passat any 2022. | ARXIU

En el matí de hui tindrà lloc l’assaig de les ambaixades, un acte obert al públic que es desenvoluparà en la seu social de la filà Guzmanes a partir de les 12 hores.

Recordar que aquest acte, anteriorment, es realitzava en les dependències del Casal de Sant Jordi, no podia acudir públic i únicament assistien els participants de la representació escènica: càrrecs festers, ambaixadors, sentinelles, sergents i apuntadors.

De nou, es podrà gaudir, fins a completar aforament, i comptarà amb els citats càrrecs i a més, està previst que l’assaig compte amb la direcció tècnica de membres del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi.

Des de l’ASJ s’indica que “per a donar-li més autenticitat a la representació es comptarà amb la presència de dos trompeters del Grup ‘Raval Jussa’ d’Albaida”.

Aquest assaig sol resultar bastant atractiu per al públic lloc que suposa viure de prop un dels actes més emocionals de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi i a més, començar a viure instants de Festa abans que comencen els actes previs als dies grans amb la presentació de les dues revistes, el dijous 23 de març, a la qual li seguirà la ‘Vespra d’Abril’ en el Teatre Calderón l’1 d’abril. Posteriorment serà el torn de la Glòria, el diumenge 9, obrint pas a les ‘entradetes’ i el següent diumenge serà la Glòria infantil.

Send this to a friend