Hui comencen les votacions dels pressupostos participatius

Es podran fer en línia i també presencial, en diferents punts d'Alcoi

Hui comencen les votacions dels pressupostos participatius
L’Eduardo Latorre és un dels punts en els quals es pot votar físicament.

Després de la valoració del personal tècnic dels diferents departaments de l’Ajuntament d’Alcoi, sobre les propostes presentades en l’actual edició dels pressupostos participatiu, hui arranca el procés de votació de les quals han superat els criteris de viabilitat.

A les 12 hores s’obri el citat procés, que s’estendrà fins a les 00 hores del dimarts 14 de desembre. Es preveu que els resultats es coneguen abans del 31 de desembre.

Un total de 30 propostes d’inversió i 3 de despesa corrent han superat els 8 criteris de viabilitat i la valoració dels tècnics.

Els ciutadans podran votar un màxim de 5 propostes i dins d’aquestes, com a màxim 3 d’inversió.

La votació es pot realitzar en línia, en la web http://alcoiparticipa.com/ –en la qual apareix el llistat complet de les propostes finalistes– o en les urnes que estan situades en els següents punts, en el seu horari d’obertura: a les biblioteques públiques, la del Centre o la de Uixola; en el Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà –carrer Sant Llorenç, 2–; en el Complex Esportiu Eduardo Latorre; en el conservatori de Música i Dansa –carrer Joan Cantó, 2–; en l’edifici Oròsia Silvestre –Passeig Ovidi Montllor, 1–; en el Centre Social de la Zona Nord –Av. Andalusia, 13–; en el departament de Benestar Social –carrer El Camí, 40 o Isabel la Catòlica, 5–; en el Centre Cervantes Jove –Els Alçamora, 1–; o en els diferents centres de majors de la localitat.

Recordar que, per als Pressupostos Participatius de 2022 la quantia destinada és de 400.000 euros, dels quals, 320.000 van destinats a propostes d’inversió i 80.000 euros per a propostes de despesa corrent en béns i serveis –projectes de sensibilització, activitats–.

Send this to a friend