Hui s’inaugura l’exposició de l’alumnat de l’Escola Municipal de Belles Arts

Serà a les 19 hores en la primera planta del Centre Cultural Mario Silvestre

Hui s'inaugura l'exposició
L’exposició es podrà veure fins al 3 de juliol.

Aquest dijous 16 de juny tindrà lloc la inauguració de l’exposició de fi de curs de la secció infantil de l’Escola de Belles Arts d’Alcoi, que compta amb 87 alumnes de 5 a 13 anys. Serà en la primera planta del Centre Cultural Mario Silvestre, a les 19 hores, i l’exposició es podrà veure fins al 3 de juliol.

En aquest acte es projectarà un vídeo i s’entregaran els diplomes a l’alumnat que finalitza la seua formació i passa a la secció d’adults de dibuix i pintura.

Tots els grups de la secció infantil han desenvolupat un projecte integrador sobre la ciutat d’Alcoi. Aquesta mostra col·lectiva es diu ‘Sentir Alcoi’ i comprén 81 obres que intenten reflectir des de l’enfocament de l’abstracció sensorial i l’art figuratiu i la fotografia, la idiosincràsia de la nostra ciutat, el seu entorn natural, l’arquitectura urbana, les festes i tradicions, és a dir, tot allò que ens identifica com a poble. L’espectador podrà sentir Alcoi amb elements sonors, visuals i aromàtics.

Aquest projecte s’ha realitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana, l’Associació de Sant Jordi i la regidoria de Turisme, que ha cedit fotografies seleccionades i premiades dels seus arxius i certàmens fotogràfics. Aquestes imatges han servit per a la interpretació pictòrica de les obres per part de l’alumnat, que ha sabut reflectir la identitat d’Alcoi des del punt de vista de la infància, una mirada cap al futur sense oblidar el nostre passat.

Send this to a friend