Humor estiuenc amb Xavi Castillo

El còmic alcoià va oferir el seu espectacle dissabte passat a l'auditori de la Zona Nord

Humor estiuenc amb Xavi Castillo
Xavi Castillo durant la seua actuació dissabte passat. | ALDEMAR

Una vegada més Xavi Castillo va fer riure a un gran nombre de públic a Alcoi. En aquesta ocasió va ser dissabte passat, a l’auditori Amando Blanquer de la Zona Nord, dins de la programació de Viu l’estiu.

‘Xavi Castillo: 30 anys fent el moniato’ és el nom de l’espectacle oferit, en el qual Castillo mostra nombrosos personatges i que torna a tindre el segell d’identitat de l’alcoià, deixant el seu àcid humor en nombrosos temes.

Humor estiuenc amb Xavi Castillo
L’espectacle va atraure a un gran nombre d’assistents. | ALDEMAR

Aquesta activitat va atraure a moltes persones, sent una de les més destacades de la programació, ja que, tal com es veu en la imatge del costat, molts espectadors es van acostar fins al citat auditori per a passar una agradable nit de dissabte.

MÉS PROGRAMACIÓ
D’altra banda, la programació de Viu l’estiu continua aquesta setmana, i aquest divendres hi ha programades visites nocturnes a la cúpula de El Molinar, serà a les 22 hores i a la 1 de la matinada. Per a acudir és necessari reservar prèviament en citaprevia.alcoi.org.

Així mateix, per al diumenge hi ha una visita a les excavacions arqueològiques de El Salt, a les 9’30 hores, que forma part de ’10 excursions al voltant d’Alcoi’. També el diumenge es projectarà la pel·lícula ‘Tom & Jerry’ en el poliesportiu de Batoi, a partir de les 21’30 hores.

La setmana que ve serà el torn de tallers i de dues projeccions de cinema d’estiu.

Send this to a friend