I conte contat, ja s’ha acabat

L'Alcoyano acomiada aquesta vesprada la lliga sense opcions de play-off ni de Copa del Rei

I conte contat
Antón tindrà minuts en aquest últim partit de la temporada.

El Deportivo buscava un final de conte que el portara la setmana que ve fins a Galícia per a disputar el play-off d’ascens o almenys tindre plaça en la pròxima edició de la Copa del Rei, però la derrota del dissabte a Cornellà amb una última mitja hora de partit per a oblidar, han deixat als de Vicente Parras com a espectadors de luxe d’una última jornada que es presenta apassionant i amb bastants fronts oberts.

La festa que es preveia en el Collao en cas de victòria la setmana passada, quedarà en un partit on amb res en joc, excepte l’honor d’acabar el més amunt possible en la classificació, servirà per a homenatjar un equip que s’ha desembolicat tota la temporada per damunt de l’objectiu amb el qual va arrancar la competició.

Quedarà per sempre el dubte del que hauria succeït si l’Alcoyano no haguera descarrilat en l’anterior visita al camp del cuer Betis Deportivo.

Aquella nit negra de divendres els blanc-i-blaus tiraven per la borda moltes il·lusions i la sentència van acabar de signar-la aquest últim dissabte. Ara queda l’orgull d’acabar amb un bon sabor de boca una temporada que mereix els aplaudiments dels aficionats del Deportivo quan acabe el partit d’aquesta vesprada (18,30 hores) enfront del Nàstic, independentment del resultat del xoc.

Els de Raül Agné necessiten guanyar per a estar en el play-off d’ascens. La seua estirada actual li va portar a ficar 13.222 espectadors el seu últim partit a casa i per al Collao han preparat la denominada “Marea Grana” amb preus de 20 euros per als quals decidisquen viatjar amb autobús i de 10 euros els qui utilitzen el seu vehicle particular.

El Nàstic arriba al Collao embalat després d’haver guanyat els seus últims tres partits, inclosa la visita de fa dues setmanes al Carlos Belmonte, on es van imposar 0-1.

Send this to a friend