Ibi acull les jornades de micologia

En el Museu de la Biodiversitat del 22 d'octubre al 28 de novembre

Ibi acull les jornades de micologia
Una de les sales d’exposició del Museu de la Biodiversitat d’Ibi.

El Museu de la Biodiversitat d’Ibi organitza un ampli programa per a la XVI edició de les Jornades Micològiques que tindran lloc del 22 d’octubre al 28 de novembre, juntament amb ASOMA (Associació Micològica Alacantina) i amb la col·laboració del CIBIO i de la Universitat d’Alacant. La micologia és una disciplina que ens acosta a la naturalesa i a comprendre el seu important paper per a l’equilibri ecològic.

El divendres, 22 d’octubre, tindrà lloc la inauguració del la Exposició Micològica, a les 19 h, en el Museu de la Biodiversitat, després de la qual hi haurà una xarrada micològica, organitzada per ASOMA: “Iniciació a la Micologia. Consells per a una identificació i recol·lecció adequada. Bolets i hàbitats”, a càrrec del micòleg i professor Fernando Sánchez. El dissabte, 23 d’octubre, hi haurà excursió micològica, a les 8.30 h, des de la seu d’ASOMA, amb l’assistència de micòlegs que ajudaran a la identificació de les espècies trobades.

El mes de novembre es concentrarà el gruix del programa amb l’excursió micològica del diumenge 14 de novembre, amb un concurs micològic. La visita guiada a l’exposició micològica del Museu serà el dia 16 de novembre, a les 18.30 h, amb posterior xarrada: “Bolets comestibles. Del camp a la taula, però amb seguretat”, per Segon Ríos, professor de la UA i Director de l’Estació Biològica i Jardí Botànic Torretes d’Ibi. El divendres 19 de novembre hi haurà, de nou, a les 18.00 h, una visita guiada a l’exposició micològica del Museu i el diumenge 28 de novembre, el Taller Gastronòmic, a les 12.00 h, en les instal·lacions de l’antiga fàbrica Rico.

Per a les inscripcions a les xarrades i les visites guiades s’ha de telefonar al 96 655 31 68 o a través de museo.bio@ibi.es. Per a les inscripcions a les excursions i Taller Gastronòmic, contactar al 6231040905 o a través d’asoma.bolets@gmail.com.

Send this to a friend