Ibi celebrarà el 20 de gener l’Acte Institucional del Dia de Reis

La invitació gratuïta per a acudir a l'acte es pot recollir en les taquilles del Teatre Riu

Ibi celebrarà el 20 de gener l'Acte Institucional del Dia de Reis
Premiats en l’acte institucional de 2022

Divendres que ve 20 de gener, a les 20.00 h, l’Ajuntament d’Ibi celebrarà l’Acte Institucional del Dia de Reis, l’acte institucional més important de l’any en què el consistori i el poble d’Ibi reconeixen la labor i el mèrit de persones que, d’una manera o una altra, han exercit un paper primordial en el panorama esportiu, cultural i social de la localitat l’any 2022.

Els grups polítics representats en el consistori han acordat per unanimitat el nomenament de tots els reconeixements que es realitzaran aquest dia i que són dignes de destacar. D’aquesta manera, les persones o entitats que reben aquest homenatge divendres que ve 20 de gener són:

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL: Andrés García, “El Rebost d’Andrés”. Per estar al capdavant d’un negoci de quarta generació familiar. Ell ha sigut capaç de donar a Ibi un concepte innovador a productes de tota la vida, oferint qualitat i varietat. Fins i tot l’any 2008 va posar en marxa la primera empresa d’Espanya a dedicar-se al servei d’àpats de taules de formatge. Al costat de la seua dona, els seus fills i el seu equip, ha aconseguit ser un referent com a gran mestre formatger.

TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: Oblies *Quintín. Pel centenari Aniversari d’aquesta empresa familiar que ha permés que, generació rere generació, siguen un model d’èxit, exemple de solidesa, innovació, compromís i ,sobretot, un referent de creixement i desenvolupament del teixit industrial d’Ibi.

TRAJECTÒRIA CULTURAL: Unió Musical d’Ibi. En la celebració del seu 200 aniversari.

Per a Ibi és un honor que la seua banda complisca 200 anys per tota la trajectòria i història que això comporta, la qual cosa demostra que la Unió Musical d’Ibi és part de l’essència i arrels locals i un senyal d’identitat del municipi.

PREMI SOLIDARI: Elena *Otych. Per la seua altruista labor en favor d’ajuda als seus compatriotes ucraïnesos en els difícils moments viscuts per la guerra, sent pont de suport i guia per a totes aquelles persones que han arribat a Ibi. Pel seu caràcter solidari i per posar en marxa, amb la col·laboració de molts veïns, una ajuda directa amb Ucraïna, proveint de productes de primera necessitat i tot quant necessitaven per a cobrir part de les seues necessitats en un país devastat per aquesta injusta guerra.

PREMI ASSOCIACIONISME: Associació *AFEM. Entitat que aposta i defensa la integració de les persones amb trastorn mental, donant suport també a les seues famílies. A més de millorar la seua qualitat de vida i defensar els seus drets en representació com a moviment associatiu a la nostra comarca, la seua principal cerca és la normalització de la vida de tots ells, ja que la cerca de la salut mental no pot ser sinó part d’un sistema de valors.

Aquest dia també es concedeixen els premis a l’Excel·lència Educativa, que inclou alumnes de primària, secundària, instituts i FP de la localitat, atorgant-li’l a: Silvia Juan Bernabeu, Andrea Martínez Sempere i Octavio Miró Bernabeu, del CEIP Cervantes; Aitana Berenguer Vicedo, Leire Casado Sánchez i Julia Latorre Cuadros, del CEIP Vessador; Inés Alcaraz VILAPLANA i Marcos Vilaplana Pina, del CEIP Mare Felicitat Bernabeu; Raúl Alcolea Pérez, Inés Campillo Beneyto i Alejo García Martínez, del CEIP Poeta Pascual Pla i Beltrán; Georgian Anghel Darius i Nayara Torregrosa Reche, del CEIP Teixereta; Marina Martínez Ganga, Pedro Sola Vicente i Pablo Verdú Mira, del Col·legi Salesià La nostra Senyora dels Desemparats; Lucía Alcaraz Muñoz, Hugo Lapeña Serrano i Aitana Romero Manzaneda, de l’IES Fra Ignacio Barrachina; i Ignacio Sola Martínez, de l’IES Nou Vessador.

Quant al comerç, s’atorgaran els reconeixements als establiments premiats en la XXXII Edició del Concurs d’Aparadorisme Nadalenc 2022, els quals són: Manchester-Moda per a l’home, Pastisseria Rico, El meu Bastidor i Miromar Floristeria.

En l’apartat cultural, els premiats en el XLII Concurs Fotogràfic Vila d’Ibi 2022 s’atorgaran a: Diego Pedra Benzal (Cornella de Llobregat, Barcelona) pel Premi d’Honor a la Millor Col·lecció; a Xavier Ferrer Chust (Vila Real. Castelló), pel Premi a la Millor Col·lecció; a Jesús García Orihuela (Ibi. Alacant), Gabriel Brau Gelabert (Sant Antoni de Vilamajor. Barcelona) i Ángel Verdú Lluch (Alcoi. Alacant), pels Primers Premis a Obres Soltes; i a Antonio Espinosa Puig (Ibi. Alacant) pel Premi Local.

Finalment, es realitzarà el lliurament d’un detall institucional als representants a Ibi de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar a: José Antonio García Mira, Roberto Martínez Prieto i Ricardo Palau Sanjuán.

S’informa a totes les persones interessades a assistir com a públics que s’ha de recollir la invitació gratuïta en les taquilles del Teatre Riu, en horari de taquilla, el dijous 19 d’11.00 h a 13.00 h i de 19.00 h a 21.00 h i el divendres 20, d’11.00 h a 13.00 i una hora abans de l’acte a la vesprada.

Send this to a friend