Ibi exposa la història de les falles del centre ocupacional San Pascual

La mostra es pot visitar fins al 20 de març

Ibi exposa la història de les falles del centre ocupacional San Pascual
La falla 2022 està dedicada a l’Índia.

El Museu Valencià del Joguet acull l’exposició ‘Història de les falles del Centre Ocupacional San Pascual’ entre l’1 i el 20 de març de 2022. La iniciativa del C. O. San Pascual fa possible aquesta mostra, que recull els resultats d’un dels seus tallers especialitzat en la realització de falles. Les persones que visiten aquesta exposició podran participar en l’indult d’un dels ninots mitjançant la votació lliure en una urna situada la sala del Museu.

Des de 2004 les falles del Centre Ocupacional San Pascual han contribuït a la formació professional, al desenvolupament integral de les persones amb discapacitat, així com a la seua integració social i laboral en la Vila d’Ibi. Es tracta d’un projecte que es desenvolupa al llarg de l’any, que permet posar en contacte a les persones usuàries del Centre amb la resta de la població i que reconeix públicament el seu treball artístic faller. En els últims anys, aquest esdeveniment s’ha convertit en un acte cultural i festiu més de la localitat. Està liderat per un col·lectiu de persones amb diverses capacitats intel·lectuals que fan un treball col·laboratiu.

En aquesta exposició la falla 2022, presidida pels fallers majors María Torrico Serrano i Javier Giménez Bernabéu, està dedicada a l’Índia i ens porta diferents personatges i símbols propis d’aquest fascinant país oriental. A més, està acompanyada per múltiples peces per descobrir d’anteriors edicions.

La mostra podrà visitar-se a la sala d’exposicions temporals del Museu Valencià del Joguet en horari d’obertura: de dimarts a dissabte de 10 h a 13 h i 16 h a 19 h, diumenges i festius d’11 h a 14 h.

Send this to a friend