Ibi i Castalla sumen 3 casos Covid actius respectivament

Alcoi es manté sense sumar nous actius

Sanitat confirma un brot a Alcoi i altres dos a Cocentaina
Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi | Arxiu

Les últimes dades actualitzades en el dia de hui, els quals fan referència al passat 2 de maig, registren una xicoteta pujada. Segons aquestes dades aportades per Sanitat, el departament de Salut d’Alcoi suma 6 casos Covid actius, per la qual cosa el total és de 29 persones actives a les nostres comarques. Per tant, la incidència augmenta en 21,21 casos per cada 100.000 habitants mantenint-se com a zona de ‘Nova Normalitat’. Al total de casos acumulats des que va començar la pandèmia se li sumen 10 casos, per la qual cosa el total és de 13.426 persones. Afortunadament, la dada de morts es manté amb una xifra total de 416.

D’altra banda, del total dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 4 tenen casos Covid actiusAlcoi (15), Muro (2), Ibi (9) i Castalla (3). 

Amb aquesta actualització, Alcoi es manté sense sumar nous actius, però sí que se sumen casos Covid, en concret 4 al total acumulat que és de 5.907 casos des que va començar la pandèmia. Així mateix, Castalla no tenia ja casos actius, però actualment té 3, per la qual cosa se sumen 3 casos més al total de 845 casos Covid. Cocentaina suma 3 actius, per la qual cosa té 9 casos en aquests moments i un total de 2.811 des que va començar la pandèmia. Muro es manté amb dos casos actius.

Send this to a friend