Ibi instal·larà una coberta en una de les pistes del poliesportiu

A més, s'ampliarà el seu ús amb la instal·lació de canastres suspeses

Ibi instal·larà una coberta en una de les pistes del poliesportiu
La pista exterior que comptarà amb una coberta.

L’Ajuntament d’Ibi preveu instal·lar pròximament una coberta en una de les pistes multiesportives externes de les instal·lacions esportives municipals. Segons indiquen, es tracta de la que es troba al costat de les pistes de pàdel, destinada fonamentalment a la pràctica futbol, però que ara també disposarà de canastres suspeses, per la qual cosa s’ampliarà el seu ús.

El consistori ha explicat que ja s’ha realitzat la signatura de l’acta de replanteig d’aquestes obres que entren en el Pla d’Inversions i Finançament en Infraestructures de la província d’Alacant – Pla provincial de Cooperació a les obres i serveis de competència municipal 2020-2023 (Pla Planifica) de la Diputació d’Alacant, amb un cost de 424.635 euros, dels quals es rep subvenció de 220.028 euros.

El termini d’execució dels treballs és de dos mesos i l’objectiu d’aquesta actuació és el de dotar d’una coberta metàl·lica a una de les pistes multiesport existents en el Poliesportiu Municipal, amb unes dimensions de 44,40 m de llarg per 30,18 m d’ample. L’estructura estarà formada per pilars metàl·lics que suporten una coberta formada per bigues metàl·liques i emplafones sàndwitx.

Send this to a friend