Ibi registra una mort per Covid-19

Aquesta setmana la incidència ha tornat a pujar en el departament i actualment hi ha 45 casos actius

Ibi registra una mort per Covid-19
Vista panoràmica d’Ibi.

Ibi ha registrat una defunció per Covid-19, segons l’actualització realitzada hui per Sanitat. Aquesta dada es mantenia estable des d’el mes de març passat, quan es va comptabilitzar l’última defunció per aquesta causa. Així, hi ha hagut un total de 58 morts per Covid des que va començar la pandèmia en el citat municipi. En el cas del departament de Salut en general, la xifra és de 424 morts.

En les actualitzacions realitzades aquesta setmana per Sanitat, el departament de Salut ha sumat 28 nous positius i hi ha 10 actius més, amb un total de 45 i una incidència de 32,91, per la qual cosa la zona segueix en risc baix de contagi. Encara que l’increment no és excessiu, cal recordar que en les últimes setmanes, la incidència ha anat disminuint, tendència que està canviant.

Per localitats, hi ha 7 municipis en els quals hi ha presència de Covid-19. A Alcoi hi ha 20 actius, amb una incidència de 37,07 i ha sumat 10 nous casos. A Banyeres torna a haver-hi actius, tan sols un, i una incidència de 14,10. El mateix ha ocorregut a Castalla, també amb un actiu i una incidència de 9,56.

Per part seua, Cocentaina ha registrat 7 positius més i hi ha 11 actius, sent la vila comtal l’única població que està en risc mitjà amb una incidència de 95,49.

Ibi, Muro i Onil estan en risc baix, amb 7, 3 i 2 casos actius respectivament. En tots ells hi ha hagut nous positius aquesta setmana, concretament, 6, un i dues, també respectivament.

Send this to a friend