Ibi rep la visita del director general d’Infraestructures Educatives

Amb motiu de les obres en el CEIP Felicitat Bernabeu i el CEIP Pascual Pla i Beltrán

Ibi rep la visita del director general d'Infraestructures Educatives
Visita a las obras

Ibi ha rebut visita del director d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Víctor García i Tomás, concretament als CEIP Felicitat Bernabeu i Pascual Pla i Beltrán, les obres de reforma de la qual i millora es porten realitzant fa mesos i que, junt al CEIP Teixereta, compten amb una inversió, del Pla Edificant, d’entorn dels 9 milions d’euros. (4.008.624 euros del CEIP Felicitat Bernabeu, 3.569.084 euros del CEIP Pascual Pla i Beltrán i 1.387.044 euros del CEIP Teixereta.)

Juant al director territorial, van ser presents en la visita, l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta; el tinent d’alcalde de Territori i Patrimoni, Santi Cózar; la regidor d’Educació, Nuria Guillem; l’equip facultatiu de les obres; els responsables de les empreses encarregades de les obres; l’aparellador municipal així com els directors i un representant de l’AMPA de tots dos centres.

Pel que es va poder valorar, les obres van a bon ritme i complint els terminis marcats. En paraules de Cózar: “Es tracta de dues importantíssimes obres en centres escolars les millores dels quals són molt substancials i, per tot el que estan suposant quant a coordinació perquè la vida dels centres seguisca, mentrestant, el seu curs normal, vull agrair l’estreta i necessària col·laboració de la direcció facultativa de les obres, l’equip directiu i les AMPAS de tots dos centres. Està sent un treball en equip i el resultat serà el de tres centres educatius modernitzats i adaptats als nous temps i les noves normatives, que oferiran qualitat i benestar a l’alumnat i professorat”.

Send this to a friend