Ibi registra 5 casos actius en Covid-19

En les últimes 24 hores han incrementat en 12 els casos en el departament d'Alcoi

L’hospital concentra al departament de Salut d’Alcoi. | ARXIU

Ibi era una de les localitats de la comarca que no havia sumat casos positius en els últims dies, a diferència d’altres com Castalla, Onil o Muro. No obstant això, l’última actualització de les dades de Sanitat, mostra que en les últimes 24 hores s’han registrat 5 casos actius en la localitat joguetera, dada que ascendeix la xifra total de casos a 63. Des de Sanitat es dóna el d’Ibi com un brot de 4 casos d’origen social. Sobre aquest tema, l’alcalde d’Ibi Rafael Serralta ha emés un comunicat en el qual confirma el brot a Ibi, alhora que avança que “hi ha nous casos en estudi a l’espera de resultats i que els positius confirmats són casos lleus que es troben aïllats i controlats”. També Serralta insta els iberuts a continuar complint amb les mesures sanitàries establides i manava “ànim” a les persones contagiades.

A Alcoi, continua havent-hi un total de 8 casos actius, però els casos totals han incrementat en 7 en l’últim dia, segons Sanitat, incrementant la xifra fins als 274.

D’altra banda, a Castalla, Cocentaina, Muro i Tibi les dades es mantenen, havent-hi 15 casos actius, 1, 1 i 3 respectivament, mentre que a Onil, de 2 casos actius que hi havia, ara només hi ha 1.

A nivell general, en el departament de Salut d’Alcoi, en les últimes 24 hores hi ha hagut un increment de 12 casos amb un total de 439, dels quals, 31 romanen actius. Cal indicar que les dades de defuncions no han pujat en cap localitat, per la qual cosa, en el departament s’han comptabilitzat fins ara 116 morts pel nou coronavirus des que va començar la pandèmia.

Send this to a friend