IMED Hospitals rehabilita el Sanatori Sant Jordi per a convertir-lo en un hospital privat

Les instal·lacions del nou hospital *IMED Alcoi es completaran amb un nou espai separat dedicat a les consultes externes del centre.

IMED Hospitals rehabilita el Sanatori Sant Jordi per a convertir-lo en un hospital privat
Recreació de la remodelació que està duent-se endavant en el Sanatori Sant Jordi.

IMED Hospitals obrirà un nou hospital privat a Alcoi, en l’antic Sanatori Sant Jordi, que actualment es troba en la fase final de rehabilitació i recondicionament. L’objectiu de la reforma és oferir als habitants d’Alcoi i la seua comarca un modern centre amb instal·lacions capdavanteres i l’última tecnologia sota l’estàndard de qualitat que caracteritza als centres *IMED i adaptat a les exigències i necessitats actuals en l’àmbit de la salut privada. El Sanatori Sant Jordi va iniciar la seua activitat en els anys 50 del segle passat i precisava d’una profunda reforma que el situarà com un centre privat amb tecnologia i instal·lacions d’avantguarda.

A més de reformar les instal·lacions existents, IMED incorporarà un espai en el polígon Cotes Baixes de 1.200 m² que es destinarà principalment a les consultes externes d’especialitats. Aquest model de centre en el que les consultes d’especialitats estan separades del centre hospitalari permeten millorar l’atenció prestada als pacients, amb espais dedicats en exclusiva per a les diferents activitats. Està previst que els treballs d’adequació de les instal·lacions finalitzen a principi de 2022, moment en el qual el centre operarà completament sota el nom IMED Alcoi.

IMED oferirà un model hospitalari amb tots els serveis: hospitalització, quiròfans, diagnòstic per imatge, fisioteràpia, anàlisis clíniques i les principals especialitats mèdiques i quirúrgiques.

La inversió prevista entre reforma i dotació d’equips d’última tecnologia és de 5 milions d’euros.

IMED Hospitals compta actualment amb centres a Múrcia, Torrevieja, Elx, Alacant, Benidorm, Teulada, Gandia i València. Més de 2.000 empleats formen part del grup en l’actualitat, situant-se com a referent en la sanitat privada a la Comunitat Valenciana.

 

Send this to a friend