Important reunió per al futur de la CV-60

La Generalitat Valenciana considera aquesta infraestructura com a “prioritària”

Important reunió per al futur de la CV-60
Carretera CV-60

La Directora General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible es va reunir recentment amb representants de diferents col·lectius de les comarques centrals valencianes a fi d’iniciar les tramitacions del projecte de l’autovia CV-60.

Al llarg de l’entrevista, tots els assistents li van transmetre a la Directora General les necessitats i la urgència de les obres per a aquest vial de comunicació. Tampoc es va deixar de costat la qüestió de la seguretat, en una carretera que està catalogada per la DGT com a perillosa. En aquesta trobada van participar membres de la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES); de Foment i l’Associació de Comerciants del Centre Històric de Gandia; de la Confederació d’Empresaris de la Vall d’Albaida (COEVAL) i de la Comissió Ciutadana “Sí, a tots els trams de l’autovia CV-60”.

La Directora General va manifestar que per part de la Generalitat Valenciana s’havia considerat aquesta infraestructura com a “prioritària”. Després, va afegir que tant el projecte dels enllaços amb la N-332 i l’AP-7, com del tram Terrateig- L‘Olleria, ja tenien el projecte bàsic, i ara estaven en la fase d’exposició pública a fi de poder manifestar les al·legacions adequades, perquè siguen contemplades en els projectes definitius abans de l’adjudicació de les obres.

Send this to a friend