Impuls per a la Casa dels Reis Mags d’Ibi

La Generalitat Valenciana aportarà 280.000 euros al projecte

Impuls per a la Casa dels Reis Mags
Puig es va desplaçar fins a Ibi per a signar el conveni.

Dijous passat va tindre lloc a Ibi la signatura del conveni entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ibi per a l’execució del projecte museístic de la Casa dels Reis Mags. Un projecte que des del consistori qualifiquen de “il·lusionant” per a Ibi, i que permetrà materialitzar la Casa dels Reis Mags d’Orient en la localitat. Ximo Puig, president de la Generalitat, i Rafael Serralta, alcalde d’Ibi, van procedir a la signatura del conveni amb el qual la Generalitat es compromet a aportar un total de 280.000 euros (100.000 euros en aquest exercici 2021 i la resta en el de 2022).

L’edificació de la Casa està situada al Parc Les Hortes i el projecte que ara es durà a terme consisteix en la tematització de la Casa dels Reis Mags amb motius típicament nadalencs i jogueters. Està prevista la fusió de conceptes a través d’un Centre d’Interpretació, que donarà una visió lúdica i didàctica dels tres Reis Mags; un Centre de Jocs, on tot el muntatge estarà pensat per a interactuar i jugar amb ell; una Central de Joguet d’Ibi, amb apartat dedicat a la importància del joguet en aquesta població.

A més, es desenvoluparà la creació de la marca ‘Casa dels Reis Mags’ com a producte de màrqueting exportable, genuí d’Ibi i a nivell nacional, que inclou el desenvolupament d’una imatge corporativa. D’aquesta manera, es crea una proposta creativa que uneix edifici i contingut, creant un producte de màrqueting vinculat a la producció joguetera d’Ibi i seguint un fil conductor que convide a jugar en un ambient màgic on xiquets i majors puguen capbussar-se.

Des del consistori iberut asseguren que per a aconseguir tot això, “és necessari millorar les actuals instal·lacions així com realitzar noves, tant a l’interior com en l’exterior de l’edificació existent”.

Send this to a friend