Inauguració ‘oficial’ del nou Centre d’Alzheimer

Està en Banyeres, i mesos arrere va acollir jornades de portes obertes

Inauguració ‘oficial’ del nou Centre d'Alzheimer
Es va realitzar una visita al centre. PV

Banyeres de Mariola ha inaugurat el nou Centre d’Alzheimer. Després de la jornada de portes obertes dirigida a tota la població que es va dur a terme mesos arrere, quedava per organitzar un acte que donara “oficialitat” a la posada en marxa de les noves instal·lacions.
L’esdeveniment va comptar amb la presència de diferents autoritats entre les quals estaven Javier Sendra, Diputat Provincial, Javier Llopis, president de la Federació Valenciana d’Associacions d’Alzheimer, l’alcalde Josep Sempere i edils de la Corporació Municipal.
També van assistir components d’Associacions d’Alzheimer de diferents poblacions entre les quals es trobaven Algemesí, Ontinyent, Villena, Albaida, Castalla, Onil i Xixona, membres d’associacions i entitats locals que habitualment col·laboren amb l’Associació d’Alzheimer, representants d’empreses col·laboradores, voluntaris, integrants de la plantilla del centre i equip de la junta directiva. Assenyalar que la presidenta de la *Confraria de Sant Jordi va obsequiar amb una imatge de Sant Jordi al centre.
Després de la benedicció de les instal·lacions, que es va efectuar minuts abans de la inauguració, i dels parlaments, que van estar a càrrec d’un representant de la junta directiva, el president de la Federació d’Associacions d’Alzheimer i l’Alcalde, es va cursar visita a les instal·lacions i es va oferir un vi d’honor.

Send this to a friend