Inaugurat el curs de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV

La conferència inaugural ha sigut impartida per Àlex Agulló amb la conferència ‘Si jo tenia memòria!’

Inaugurat el curs de la Universitat Sènior del Campus d'Alcoi de la UPV
L’acte inaugural es va dur a terme en l’edifici Viaducte.

Recentment ha tingut lloc l’acte d’obertura de la Universitat Sènior del curs 2023-2023 del Campus d’Alcoi de la UPV a l’Aula Magna de l’Edifici Viaducte.

L’esdeveniment va estar presidit per María Salomé Cuesta, vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV; Jordi Segura, Regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, Societat Digital de l’Ajuntament d’Alcoi, i José María Gadea, subdirector primer del Campus d’Alcoi de la UPV. La conferència inaugural ha sigut impartida per Àlex Agulló amb la conferència ‘Si jo tenia memòria!’.

La inscripció per als dos cursos de la sènior s’ha completat quasi íntegrament. La relaxació de les mesures sanitàries ha permés que les activitats se celebren amb normalitat després dels mesos més durs per la pandèmia.

La docència es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia. Les classes s’impartiran en el mateix Edifici de Viaducte.

Al seu torn es complementaran amb altres activitats, algunes de les quals les ha nomenades María Salomé Cuesta: jornades intercampus, participació de manera en línia en cursos i seminaris que la UPV organitza i obri a tots els seus alumnes sènior,etc. A més, es reprendrà el programa  d’intercanvi amb la Universitat Sènior de la Universitat de La Corunya. Una altra de les activitats proposades per a aquest curs es realitzarà al costat de la Universitat Permanent de la UA amb el títol ‘Gaudeix els tresors immaterials d’Europa’.

El regidor, Jordi Segura, ha recalcat l’important paper de la universitat sènior per a la ciutat d’Alcoi. Anteriorment, va ser responsable de la Universitat Sènior al Campus alcoià.

Per part seua, José María Gadea va desitjar als estudiants sènior que “gaudisquen de cada dia, de cada activitat, de la companyia dels seus companys, del professorat, dels debats i converses derivats de la formació i de tot allò que la Universitat els pot oferir”.

Send this to a friend