Increment d’activitat i formació en el CdT d’Alcoi

Durant aquest any s'han dut a terme 13 cursos en el CIP FP Batoi

Increment d'activitat i formació en el CdT d'Alcoi
Des de l’any passat el CdT està situat en el CIP FP Batoi. | ARXIU

Des que entrara en funcionament a principis del passat any –de manera provisional– en el CIP FP de Batoi, el centre de turisme (CdT) d’interior d’Alcoi ha anat incrementant la seua oferta formativa. Al llarg del primer semestre de 2021 s’han realitzat 13 cursos; més de 80 hores de formació en les quals han participat 260 professionals del sector turístic.

Aquests cursos s’organitzen sota demanda dels professionals, molts d’ells enfocats a l’àmbit de la restauració i l’hostaleria. La regidora Lorena Zamorano destaca el “bon acolliment” d’aquestes formacions, i com el punt mort causat per la pandèmia ha suposat un revulsiu per a aquestes. “Les circumstàncies actuals han provocat que molta gent haja tingut la inquietud de formar-se”. Afig la regidora que s’ha generat un dinàmica que serà aprofitada en el moment en què el CdT es trasllade a les seues definitives instal·lacions, al parc tecnològic de l’Illa de Rodes.

A partir de setembre, i fins a finalitzar l’any, hi ha programades altres deu formacions, en àrees tan diverses com la cocteleria, les postres nadalenques, i la formació en activitats d’aventura.

Send this to a friend