Indira Amaya és reelegida presidenta d’Alacant Interior

L'entitat es marca com a objectius consolidar els actuals projectes

Indira Amaya és reelegida presidenta d'Alacant Interior
Indira Amaya ha sigut reelegida presidenta de Turisme Alacant Interior.

L’associació empresarial Turisme Alacant Interior ha celebrat recentment la seua Assemblea General Ordinària, en la qual s’han renovat els càrrecs de la junta directiva i establit els objectius de cara als pròxims mesos.

En aquesta cita, Indira Amaya ha sigut reelegida com a presidenta de l’entitat per dos anys més, sense que hi haguera altres candidatures. D’altra banda, Pau Santamaría s’ha incorporat com a vocal, mentre que la resta de la directiva de l’associació segueix igual, és a dir, els vicepresidents són Ramón Reche i Luis Miguel Verdú; la tresorera és Mª Carmen Monllor; la secretaria està a càrrec de Teresa Vivar; i Lucía Capó ocupa l’altra vocalia.

Respecte als citats objectius, Turisme Alacant Interior continuarà treballant a consolidar els actuals projectes, com per exemple, els de touring per Alacant Interior –rutes amb motocicleta, automòbil o bicicleta–, el oleoturisme, així com les rutes a cavall, rutes ciclistes i senderisme. També es tindrà molt present la promoció del turisme patrimonial i el gastronòmic.

En el marc de la pandèmia, aquesta associació continuarà sol·licitant a les administracions unes mesures racionals amb les quals puguen sobreviure els negocis i del moviment econòmic que genera amb la protecció de la salut de tots.

Per a la presidenta reelegida, Indira Amaya de Ameglio, “l’interior de la província d’Alacant té valors turístics suficients com per a ampliar molt els bons resultats que es vénen obtenint, basats sempre en un turisme de qualitat, no massificat i que busca unes experiències diferents a les que ofereixen els destins habituals”.

Send this to a friend