Inscripció de luxe en la segona edició de la Pujada Bolulla-Tàrbena

José Antonio López-Fombona, Javier Villa i Mario Asenjo, líders de les categoria 1, 2 i 3 defensaran el lideratge en la prova alacantina.

Inscripció de luxe en la segona edició de la Pujada Bolulla-Tàrbena
Imatge de la passada edició. AIA

La Pujada Bolulla-Tàrbena ‘Trofeu Costa Blanca’ d’automobilisme compta amb una inscripció de vertader luxe. Un total de 36 pilots han confirmat la seua participació en la prova que es disputarà els dies 3 i 4 de setembre, amb organització de l’Automòbil Club AIA i puntuable per a per al Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM), el de la Comunitat Valenciana i la Copa CEM Mediterrani de Muntanya.

La prova, que es disputarà dissabte que ve, ha registrat la inscripció d’aquells pilots que s’estan jugant el campionat. Serà al parc d’eixida el líder de categoria 1, José Antonio López-Fombona (Lamborghini Huracà) i els seus més directes rivals en la lluita per la victòria final del certamen: Manuel Avilés (Ginnetta G50) i Humberto Janssens (Porsche 911 GT3 2015), segon i tercer de la general, després de les quatre primeres proves disputades. En categoria 2, Javier Villa (BCR BR53) tractarà de consolidar la seua posició enfront de Raúl Ferre (Silver Car S3), segon en la classificació. Pel que respecta a la categoria 3, estaran en la Pujada Bolulla-Tàrbena els tres primers de la classificació fins al moment, el líder Mario Asenjo (Silver Car S3), Edgar Montella (Silver Car S3) i Garikoitz Flores (Talex M3). Afegir que, entre els quals disputaran la victòria en cadascuna de les categories, hi ha quinze pilots qualificats com a ‘prioritaris’ per la RFEDA.

La competició en la Pujada Bolulla-Tàrbena ‘Trofeu Costa Blanca’ es disputarà al llarg de la jornada del dissabte 4 de setembre, sobre un traçat de poc menys de quatre quilòmetres. Arrancarà amb una mànega d’entrenaments per als vehicles prioritaris, a partir de les 8,30 hores i continuarà amb els entrenaments opcionals i els posteriors oficials per als pilots CEM i FACV. S’han programat tres pujades oficials que determinaran les classificacions en cadascuna de les categories. La jornada del divendres serà la reservada per a les verificacions administratives i tècniques.

Lista de inscritos provisional en: https://bit.ly/3BmhgWd

 

Send this to a friend