Insten que Alcoi opte a Municipi Estratègic

Cotes Baixes està en procés de constituir-se com a àrea industrial Avançada

Jornada per a la constitució de la EGM de Cotes Baixes en la Cambra.

L’àrea industrial de Cotes Baixes es troba en ple procés de constitució com a Entitat de gestió i modernització (EGM) i opta a la declaració d’àrea Avançada. Una classificació que situarà a aquest polígon en una posició competitiva i de serveis als seus associats, molt avantatjosa. Com a entitat podrà accedir a ajudes públiques especials, però sobretot, es convertirà en un pol d’atracció per a futures empreses que desitgen instal·lar-se a la ciutat. Aquesta transformació, coordinada per Fepeval (Federació de polígons empresarials) i l’organisme públic dependent de la Conselleria d’Economia, l’Ivace (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) l’està gestionant l’Associació d’empreses del Polígon Cotes Baixes sota la tutela de l’Ajuntament d’Alcoi, FEDAC (Federació d’Empresaris de l’Alcoià-Comtat) i de la Cambra de Comerç.

El dijous es va celebrar a Alcoi una jornada que va obrir el regidor d’Empresa, Alberto Belda, al qual li va acompanyar Ramón Juan Sanchis, president de l’Associació d’empresaris de Cotes Baixes, i Júlia Company, directora general de l’Ivace.

Belda va reiterar el compromís de l’Ajuntament amb els empresaris de Cotes Baixes i el suport de cara a constituir-se en EGM, alhora que va remarcar el treball del govern municipal per a la modernització dels polígons industrials de la ciutat dins del Pla Impuls, que volen tindre llest abans que acabe l’any.

Posteriorment, Vicente Seguí, vicepresident de Fepeval, va exposar la funcionalitat de les EGM i va instar els empresaris d’Alcoi a treballar perquè la ciutat opte a la categoria de Municipi Industrial Estratègic.

Va tancar l’acte Rafael Francés, administrador de l’Associació d’Empresaris de Cotes Baixes. qui va desenvolupar el procés a seguir per a constituir-se en *EGM, avançant que la intenció és que l’Ajuntament tramite el primer pas en el pròxim Ple municipal.

Send this to a friend