Investiguen l’incendi de tres cotxes en la pedania de Benàmer, a Muro

Els bombers també han intervingut en un habitatge a L'Orxa

Investiguen l'incendi de tres cotxes en la pedania de Benàmer, a Muro
Dos dels tres vehicles que s’han incendiat en Benàmer. | RAY MARTÍNEZ

La Guàrdia Civil està investigant l’incendi de diversos vehicles, que es van originar al voltant de les 6 del matí de hui diumenge en la pedania de Benàmer, a Muro.

Els bombers del Consorci Provincial d’Alacant van rebre l’avís a les 6’13 hores i fins al lloc dels fets van acudir una unitat mane prefectura, una bomba urbana pesada, un cap i 4 bombers del parc de Cocentaina.

Segons la informació facilitada pels bombers, el foc es va produir al carrer Verge de Gràcia, que va calcinar dos vehicles –separats per uns 70 metres de distància–, i un tercer també ha resultat afectat per la proximitat. Els incendis van ser simultanis, segons detallen els bombers, que indiquen a més que no va haver-hi ferits.

Una hora més tard de l’avís els bombers van donar per conclosa la intervenció.

La Policia Local de Muro va acudir també a la zona per a acordonar-la, ja que pese al moment en el qual es van produir les flames, diversos veïns van eixir de les seues casa per a veure el que succeïa, tal com es veu en el vídeo adjunt, facilitat per un veí de la localitat.

D’altra banda, bombers del Consorci Provincial van sufocar ahir a la vesprada un incendi en un habitatge de dues plantes a L’Orxa. Les flames van afectar la terrassa però no va caldre lamentar ferits.

Send this to a friend